Jukeboxen

Uw jukebox onderhoud, reparatie, revisie(ook versterkers e.d.) of een restauratie nodig? Informeer naar de mogelijkheden via het contact formulier op de contactpagina of via de whatsapp button links onder in het scherm. Uiteraard is bellen ook mogelijk! 0613261176

Reparatie van uw jukebox aan huis?
informeer naar de mogelijkheden.

Uw jukebox verkopen of op zoek naar een jukebox? Ludeco staat open voor inkoop van uw jukebox werkend of als project. Indien u een jukebox zoekt neemt u gerust contact op!

Zie hier onder een aantal recente interessante projecten in de slideshow.


Reviews kunt u onder aan deze pagina plaatsen en/of bekijken. (Reviews worden niet gefilterd!)

Reacties

Jos B
19/03/2024 bij 18:25

Marco is vanmorgen bij ons geweest voor mijn rock ola.
Deze hield ermee op.
Deze vakman had hem zo weer aan de praat.
Lieve mensen die de jukebox een warm hart toe dragen, bij deze vakman moet je wezen die heeft er kijk op en is zeer klant vriendelijkGerhard Prent
08/02/2024 bij 14:46

Super geholpen door Marco
Eerst een deskundig advies gekregen en deze expert heeft uiteindelijk mijn Ami I op een zeer professionele wijze weer aan de praat gekregen. Marco hield mij op de hoogte wat hij allemaal tegen kwam en wat de reparatie inhield. Echt een betrouwbaar adres om uw jukebox te laten repareren!
GerhardBart Dohle
19/10/2023 bij 17:21

Eindelijk een monteur gevonden die zijn vak verstaat, wat een verademing. Marco weet waarover hij praat. Na een minder goede ervaring van een eerdere monteur en vele Euro’s armer, heb ik via via Ludeco(Marco)benaderd. Deze man heeft mijn Wurlitzer 2000 weer “tot leven” gebracht. Na eerst een kijkje bij mij thuis en wat eerste handelingen leek het hem beter om de jukebox bij hem thuis verder in reparatie te nemen. Dus heeft hij de box opgehaald en verder gerepareerd en een onderhoudsbeurt gegeven. Telkens heeft Marco ons tussentijds via What’s app op de hoogte gehouden van de vorderingen, soms begeleid met filmpjes en foto’s. Dit hebben wij enorm gewaardeerd. Na een tijdje proefdraaien bij hem, heeft hij de box weer terug gebracht. Hierna nog een paar kleinigheidjes gehad, welke met behulp van hem via What’s app konden worden opgelost. We zijn een positieve ervaring rijker. Bedankt Marco!Ronald
02/10/2023 bij 17:37

Perfect geholpen door Marco. Al een jaar lang problemen met mijn Rowe Ami Jal. Niemand zag er brood in tot ik Marco benaderde. Hij heeft met tips en tricks mijn box weer perfect aan het spelen gekregen. Heldere geduldige uitleg waardoor iemand met 2 linkerhanden het ook begrijpt.
Ik ben je uitermate dankbaar Marco, kom zeker weer terug bij jou als er mankementen zijn.
Groet
RonaldWally van der Reijd
20/09/2023 bij 10:09

marco geweest, drie boxen gechecked en gesmeerd, helemaal top! eindelijk iemand die er
inderdaad verstand van heeft . ben er blij mee !!
groet wally09/07/2023 bij 10:06

Gisteren contact gehad met Marco over mijn Jukebox die er mee ophield.
Wat een fantastische ervaring gehad via WhatsApp met Marco, dat is een jongen die passie heeft met de klant en meedenkt.
Marco we maken eerdaags een afspraak om mijn Jukebox weer up to date te maken, ontzettend bedankt je bent een topper.

Groetjes Jos BAlbert de Vries
08/04/2023 bij 10:11

Een vakman die je niet onnodig op kosten jaagt
Vriendelijk, ga hem vaker vragen voor onderhoudPatrick De Waele
24/03/2023 bij 13:14

Ik heb Marco leren kennen door een zoekertje op Marktplaats. Ik had hulp nodig om aan een schema te komen voor mijn remote control Wurlitzer kit 147. plots kwam daar de naam Marco tevoorschijn. Nog nooit van die man gehoord, want wij wonen in Belgie. Wat denk je, ja hoor Marco kwam op de proppen met een origineel schema. Ik diende de potmeter te vervangen maar de condensors en weerstanden waren zo onduidelijk dat ik niet wist welke aan te schaffen. Dank zij het schema van Marco is alles in orde gekomen en werkt de kit terug perfect.
Mocht je Belgie aan doen voor reparaties graag. Wij wonen in Evergem 12 km voorbij Sas van Gent.
Zoals hier vaak gelezen ben je een klasbak; een toppertje!
Dank u wel voor het gedane!
Met vele Belgische groeten,
Patrick  24/03/2023 bij 13:23

  Hoi Patrick! Wat leuk om een review van u te krijgen! Leuk om te lezen en als ik in de buurt ben zal ik u berichten 🙂😉

  En natuurlijk geen dank. Mocht u nog vragen hebben contacteer mij dan via whatsapp, een telefoontje of mail👍Marco
12/12/2022 bij 20:38

Per toeval kwam ik bij Ludeco, Marco terecht. Ik zocht een jukebox maar had daar geen kennis (ik wist alleen welke ik mooi vond). Na marktplaats contact kwam ik in contact met Marco. Gevoel was direct goed. Snelle reacties, duidelijk, vriendelijk en behulpzaam. De deal was snel gesloten.
Bij het ophalen van de jukebox kreeg ik veel uitleg. Marco is een echte expert op het gebied van jukeboxen. De jukebox die ik van Marco heb gekocht heeft Marco volledig gerestaureerd en gereviseerd. Wat een geweldig apparaat. Echt een sieraad in huis en wat speelt hij goed en mooi.
Ook de nazorg van Marco is heel erg goed. Ik heb best een hoop vragen gesteld over de werking van de jukebox. Marco reageert dan snel en helpt mij met raad en daad! Geweldig wat een ongelofelijk goede service.
Ik had geen betere “leverancier / restaurateur / verkoper “ van mijn jukebox kunnen treffen! Ludeco, Marco Luten is echt een aanrader!
Hartelijke groet,
Marco K.  12/12/2022 bij 21:04

  Dankjewel voor je mooie review Marco! Goed en leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de service en de box! We zien elkaar bij het volgende onderhoud👍Jerry
12/12/2022 bij 10:37

Marco is zeer vakkundig in zijn werk.
Ik heb een 1800 wurlitzer, en als er zich een probleem voordoet is het erg prettig dat als je hem een berichtje stuurt gelijk contact met je wordt opgenomen.
Hij zal er alles aan doen om je te helpen.
Aangezien ik ver weg woon is het fijn als er via bijvoorbeeld de app contact is.
Bij kleine mankementen stuurt hij daarom graag een foto en geeft hij aan hoe je dit kunt oplossen dmv een tekening.
Kortom,ik ben zeer tevreden over zijn service.
Marco alvast bedankt voor alle hulp!
Gr jerry  12/12/2022 bij 10:42

  Jerry. Bedankt voor je mooie bericht! En inderdaad help ik graag zo snel en zo goed mogelijk. Indien mogelijk ook op afstand!

  Dat je maar mooie lange uren speel plezier mag beleven van de 1800!Ronnie
11/12/2022 bij 09:46

Marco, heeft mijn Wurlitzer 1800 uit 1955 vakkundig een onderhoudsbeurt gegeven. Tevens heeft hij de versterker gereviseerd.
Het is een vakman die met je mee denkt. Bij problemen kan ik hem altijd benaderen en krijg dan direct antwoord. Marco, je bent een topper!Daniël
13/10/2022 bij 11:11

Marco,

Hij komt binnen en ik denk, broekie 😬… Zo jong? En jij weet wat je gaat doen…..

Een toppertje ben je! Hoe iemand zich weer op de plaats word gezet met een vooroordelen….. Geweldig!

Top geregeld, snel en vakkundig! En een probleem die je niet even snel oplost, een bout die er niet in hoort…. En de boel klemt… Een raadsel hoe die daar is gekomen en uiteindelijk gewoon ook nog gevonden waar hij vandaan kwam, en dat was echt niet makkelijk als je weet waar hij vandaan kwam. En ook dat probleem van slepen opgelost hahaha. 2 vliegen in 1 klap! En zelf heb ik wel enige ervaring maar kreeg het niet voor elkaar!

Super mooi! Een jonge man die van zijn passie zijn werk heeft gemaakt.

En natuurlijk gaan we hem het onderhoud e.d. voor in de toekomst ook gunnen. Ga zo door! En bedankt voor je hulp.

P.s. prijzen prima in verhouding, achter vond ik het zelfs nog goedkoop.

Mvg DaniëlPost a comment/review.